Egy év a Dominikai Köztársaságban

Karib kaland

Karib kaland

Ötletelünk

2015. július 31. - almadigabi

Lehet, hogy lesz a blognak egy "Józsiságok" része is...

Előző bejegyzésem kapcsán (foci elvonási tünetek) arról beszélgettünk, hogy egy év múlva ha nem itt, akkor hol élnénk szívesen? Amerika felmerült, de egyelőre nem látjuk esélyét, hogy ott élhetnénk a szigorú letelepedési szabályok miatt.
Nálam a legfontosabb szempont a két gyerek helyzete, leginkább pedig az, hogy Bencét az ADHD miatt ne érje semmilyen hátrány, és a JÓ iskola (a jó alatt nem a versenyistállót értem, hanem ahol sokáig gyerek maradhat). Az a suli, ahová otthon jártunk, szuper volt ebből a szempontból, azonban a felső tagozat nem könnyű, és a szuper tanítónénik sem mehetnek tovább felsőbe Bencével.
Na tehát, ebből a nézőpontból nálam magasan vezet Norvégia, ahol a gyerekek és az ő jó létük áll az első helyen (persze, elismerem, pénzük is van ezt megteremteni).

Apácska nyitott volt az ötletre, egyetlen kikötése van: csak Dél-Norvégiába mehetünk, mert ott hátha melegebb van...

A másik ötlet kicsit reálisabb, mert ismerősök élnek Tirolban, mondtam, szuper, beszéljünk velük. Józsi:
- Jó, jó, de azzal az a baj, hogy túl messze van. Majdnem 600 km!
- ??? Drágám, mihez képest?!? Most 11 ezer kilométerre vagyunk.....
- Ja, tényleg!

2014. november 7.

 image_47.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://karibkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr687621662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása