Egy év a Dominikai Köztársaságban

Karib kaland

Karib kaland

Black Friday - ami nekünk a legjobb volt benne

2016. január 14. - almadigabi

Tegnap Black Friday volt itt is. Mindenki óriás csomagokkal, hatalmas tv-kkel megrakodva jött haza a lakóparkba, mintha ingyen osztogatnák. (Pedig nem, sőt, még így is nagyon drága minden).
Ma reggel pedig Bence tett egy kört a környéken, majd nemsokára megérkezett a "kincsekkel". Hatalmas kartondobozokat cipelt fel a teraszra, amiből lett két "gyerekágy", és már készülnek a játékok, meg a babaház. Mert ugye itt nincs ezer játékuk, tehát mostmár megszokták, hogy mindent újrahasznosítunk.
Apát meg most fűzik, hogy vigye már el őket kocsival a villanegyedbe, mert ott biztosan sokkal nagyobb dobozok lehetnek... csak azt nem tudom hová férne még több sokkal nagyobb doboz :-) De nem is ez a lényeg. Hanem hogy már egy órája békésen játszanak. Bence fúr-farag, Dorka meg tesztel, csacsog és teljes az összhang.

Csak néhány óriás papírdoboz kellett hozzá! :-)

img_0121.jpg

 

Itt a félkész állapot tesztelése látható, mert a végén még teteje is lett, aztán nem is ágy lett, hanem bunker... :

img_0120_2.jpg

2014. november 29.

A bejegyzés trackback címe:

https://karibkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr798272256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása