Egy év a Dominikai Köztársaságban

Karib kaland

Karib kaland

Mutasd a cipőd, megmondom, mehetsz-e órára!

2016. január 04. - almadigabi

Azt gondoltuk, hogy a suli már nem tudja tovább fokozni, aztán kiderült, hogy de. Bence pénteken kilenctől háromig egy irodában ült. Nem vehetett részt az órákon. És hogy mi volt a "bűne"?
Nem fehér tornacipő volt rajta, hanem a focicipője.
Igen, tudtuk, hogyha tornaóra van, akkor ahhoz fehér cipő kell. Csakhogy. Bence már szeptember óta hétről hétre mutatta, hogy nézzük meg, szinte senkin sincs fehér cipő, hanem a saját sportcipője. És tényleg. Színesebbnél színesebb cipőket láttunk. Így most, hogy megkapta a szuper focicipőt, hagytuk, hagy menjen abban, hiszen majdnem fehér. Erre jön ez... Három hónapig senkinek nem szóltak, most meg hirtelen az egész napot egy irodában kell töltenie? Az enyhén hiper Bencének??? Ülve, rajzolva??? Oké, nem volt egyedül, többen is hasonló sorsra jutottak, de akkor is. Nagyon kiakadtunk, mert reggel bekísértük, tehát lett volna alkalmuk szólni. Vagy hívjanak fel, hogy vigyük haza. De ilyet?
Józsi közel állt hozzá, hogy megver valakit.
Úgyhogy ma nem mentek suliba, csakazértse.
(Az volt a terv, hogy pénteken sem mennek, de közben kiderült, hogy itt akkor van a Black Friday (nagy karácsonyi leárazás) és akkor szeretnénk megvenni nekik a karácsonyi ajándékokat, mert egyébként minden horror drága. )
Ezt már fél lábbal is kibírjuk...
Csak nem értjük, miért kell ez?

img_0665.JPG

2014. november 27.

A bejegyzés trackback címe:

https://karibkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr38235052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása