Egy év a Dominikai Köztársaságban

Karib kaland

Karib kaland

Maradjunk a gasztros vonalon

2015. november 06. - almadigabi

Ma megelégeltük az áldatlan és savanyúságmentes állapotokat. (A főzőbanán, mint savanyúság, nekünk nagyon nem jött be...) Itt nem nagyon esznek csemege uborkát, vagy savanyú uborkát és nincs is savanyúság a boltokban, illetve egy-két turistáknak fenntartott boltban lehet venni, persze arany áron. Kovászos uborkát akartunk készíteni, de csak kígyóuborkát lehet kapni és nincs kapor. Így ezt is buktuk.

Ezért aztán drága férjemmel nekiálltunk csalamádét készíteni. Életünkben először, bár Józsi úgy emlékszik, hogy many many years ago, amikor ő még zöldségesinas volt Széplakon...

10407347_832828276749434_2681610006067444912_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://karibkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr48050324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása